Drie verschillende sociale mediaplatforms

Wanneer de meeste mensen de term ‘sociale media’ horen, is Facebook het eerste waar ze aan denken. Dit is natuurlijk omdat Facebook een van de meest dominante platforms binnen het veld is, maar het is niet alles en het is niet altijd het enige, en wanneer SM voor zaken wordt gebruikt, is het niet altijd helemaal geschikt. Laten we dus eens kijken naar drie van de verschillende platforms die voor u beschikbaar zijn in de wereld van sociale media:

Twitteren

Twitter is een microblogplatform koop tiktok volgers waarmee je slechts 140 tekens kunt gebruiken elke keer dat je iets wilt zeggen. Dit zorgt ervoor dat mensen kort en bondig zijn in wat ze willen zeggen – daarom een microblog! Dit is ideaal voor bedrijven, omdat ze naamsbekendheid kunnen opbouwen door hun Twitter-achtergrond aan te passen door hun logo en contactgegevens op te nemen, en door terloops contact te houden met eerdere en potentiële klanten.

LinkedIn

Dit socialemediaplatform lijkt een beetje op de Facebook-editie voor zakelijke bedrijven. Op dit platform heb je ook een profiel waarin je je cv kunt opnemen en mensen met wie je zaken hebt gedaan kunnen aanbevelingen schrijven die op je muur verschijnen. LinkedIn ontwikkelt zich langzaamaan steeds meer met applicaties waarmee je presentaties en video’s kunt uploaden.

Fora

Online forums zijn als online discussiefora waar mensen met dezelfde interesses en hobby’s informatie kunnen delen en elkaars vragen kunnen beantwoorden. Dit mediaplatform is geweldig voor bedrijven die op hun specifieke gebied enige autoriteit willen verwerven in de online wereld. Als iemand een open vraag stelt, beantwoord die dan. Als u goede en bruikbare antwoorden geeft, wordt u als een expert beschouwd.

Als je meer wilt weten over sociale media, dan is Leicester een geweldige plek om geweldige internetmarketingbedrijven te vinden die je graag helpen.