Een iOS-app voorbereiden voor indiening

Elke iPhone-app-ontwikkelaar droomt ervan om veel te gaan verdienen met zijn game. Zou het niet geweldig zijn om het succes van Angry Birds en Cut the Rope te herhalen! Het thema is dat het echt meer dan mogelijk is als je unieke apps van hogere kwaliteit maakt die viraal gaan (je kunt een respectabele iPhone-app-ontwikkelaar inhuren om een ​​speciale game te produceren). Ongebruikelijk is de manier om het te verdienen? Hier zijn drie modellen die u moet gebruiken om inkomsten te genereren uit de ontwikkeling van uw iPhone-game of app.

Denk maar aan uw verdienpotentieel wanneer u tips krijgt over hoe u een app voor de iPhone kunt maken die in principe positieve recensies heeft. De lucht is de limiet, afhankelijk van uw creativiteit en uw keuze om de iPhone-app op de markt te brengen. Het kan worden gebruikt op iPhones en iPads in het hele land. Mogelijk kunt u de app zelfs verkopen aan een App laten maken groter bedrijf dat deze voor geheel privégebruik wil gebruiken.

Als iemand bekend is met een van mijn eerdere marketinggeschriften (tirades?), weet je meteen dat ik geloof dat een klein bedrijf alleen moet investeren in reclame en marketing waarvan wordt erkend dat het twee dingen heeft: 1) een lead genereren of 2 ) iets verkopen!

Uw app – slaagt erin om mensen blij, vreugdevol te maken of op de een of andere manier een volledige dag op te fleuren? Zelfs als er een onderliggende commerciële boodschap of reden is om uw app te hebben, willen mensen graag lachen en grinniken. Plezier kan de lasten van de dag verlichten en mensen, u of uw merk, geliefd maken. Het is zeker een reëel bewijs dat het onaantrekkelijke bewijs ondersteunt dat mensen tevreden of gelukkig zijn, hen aan u bindt. Wat betreft de momenten waarop u een zeer goede service van de provider nodig had: was u daarna loyaler?

De cursus behandelt de belangrijke elementen van 2D- en 3D-bewerkingssoftware, die meestal zeer essentieel zijn voor de ontwikkeling van games en apps. Dit richt zich precies op wat je zeker moet weten, maak je eigen app. Met behulp van het einde van deze week heeft u uw applicaties geïnstalleerd en operationeel.

Mac-programma’s zijn ontworpen in Objective-C mobiele app-ontwikkeling introduceerde ook een speciale abstractie-API voor Objective-C genaamd Cocoa Touch voor iPhone (en iPod Touch) ontwikkeling.

Er zijn vaak verschillende redenen waarom mensen ons inhuren als hun mobiele app-ontwikkelaar. Vooral omdat het hen tijd, geld en flexibiliteit biedt om het leven te leiden dat ze altijd al zouden leiden. En ik geloof ook gedeeltelijk omdat ik begrijp dat we het allemaal graag doen!

Ik geloof dat deze aanwijzingen veel meer genoeg zijn voor dat marketingperspectief van uw app. Natuurlijk kunt u uw app zeker een hoge ranking in de iTunes-sector bezorgen. Oefen deze tactieken voor uw apps en laat me weten dat ze individueel werken.