Essentiële voedingsstoffen in het voer van uw hond

Tekenen van een gelukkig gezin zijn onder meer kinderen die zich druk maken naast een pluizige hond die hen helpt door met dingen te gooien. Het perfecte plaatje voor het perfecte gezin! Het is net zo belangrijk om voor de gezondheid van uw hond te zorgen als voor het welzijn van uw gezin. Het kiezen van het juiste hondenvoer voor de huisdieren in huis is belangrijk omdat het ervoor zorgt dat de pluizige, glanzende vacht van je huisdier blijft glanzen en glanzen. Als uw huisdier gezond is, kunt u er zeker van zijn dat het ook goed komt met uw kinderen. En als u uw huisdier als een deel van het gezin beschouwt, heeft u des te meer reden om het beste hondenvoer te krijgen.

We kennen allemaal het belang van voeding in ons dagelijks leven. Evenzo, leer bij het voeren van uw hond het een en ander over hondenvoeding. Dit helpt je om de juiste hondenvoer kopen, verpakt of zelfgemaakt te krijgen. Een portie uitgebalanceerd hondenvoer is een uitstekend dieet voor alle soorten honden, inclusief puppy’s, volwassen honden, drachtige honden en honden met medische aandoeningen.

Een belangrijk ingrediënt om op te letten bij het kopen van hondenvoer is dat het rauw vlees en grote, sappige rauwe vleesbotten moet bevatten. Dit geeft de puppy voldoende eiwitten om ervoor te zorgen dat het immuunsysteem van de hond sterk is en de algehele gezondheid van het dier. Botten voorzien de hond van calcium en fosfor, zodat hij later gezonde puppy’s kan baren.

In tegenstelling tot de overtuiging dat het dieet van een hond niet beperkt moet blijven tot alleen vlees. Het is net zo belangrijk om uw hond te voorzien van vitamines, mineralen en vezels. Groenten en fruit moeten in voldoende hoeveelheden worden verstrekt om ervoor te zorgen dat uw hond een uitgebalanceerd dieet krijgt. Groenten voorzien uw hond van essentiële vitaminen zoals A, B, C en K. Vitaminen verbeteren het gezichtsvermogen van uw hond en zorgen voor zijn andere zintuigen. Groenten spelen ook een belangrijke rol bij het leveren van vezels aan uw hond, die zijn spijsverteringssysteem ondersteunen.

Hondenvoer moet ook voldoende fruit en lever bevatten. Terwijl de lever vol zit met vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen zoals b12, zink, ijzer en omega-3-vetzuren, voorziet fruit uw hond van de broodnodige vitamine C. Dit alles samen zal uw hond helpen om mager en fit te blijven. het juiste gewicht. Dit dieet versterkt ook je immuniteit.