Waarom houden mannen en vrouwen van schoenen met hoge hakken?

Vegan white 13 cm DYNAMITE-218 emo punk wedge boots platform

Waarom houden mannen en vrouwen van hoge hakken?

Kijk de volgende keer dat je een ander meisje over straat ziet lopen op een paar hoge hakken, zullen mannen die achter haar lopen hun aandacht trekken naar haar hakken, mannen die langs haar lopen in de tegenovergestelde richting zullen hun hoofd draaien om een glimp op te vangen als ze loopt met haar hakken over het pad.

Dus waarom is dit, waarom dragen visit https://www.heels-high.nl vrouwen hoge hakken als je bedenkt dat het duidelijk niet de meest comfortabele schoen is om te dragen en waarom houden mannen van vrouwen op hoge hakken.

Hakken accentueren je benen. Als jij een van die meisjes bent die het geluk hebben een slank mager been te hebben, helpen ze om wat definitie aan je benen te geven door de nadruk te leggen op de kuitspier doordat je hiel van de grond komt. Dit voegt vorm en definitie toe aan je benen en creëert een voller uitziend been.

Als je benen wat meer massa hebben, creëer je door het dragen van hakken de illusie dat je benen langer worden en voeg je weer wat toon en definitie toe aan je kuitspier, waardoor je een strakker uitziend been krijgt.

Mannen houden van rondingen en decolleté en hoge hakken bieden beide. Ze vergroten de rondingen van je benen en de voetboog als deze wordt blootgesteld aan het ontwerp van je schoen en ze laten decolleté van de tenen zien. Ik weet dat ik weet dat dit raar klinkt, maar mannen zijn rare en prachtige wezens, ha ha.

Je vraagt je misschien af wat dat teen decolleté is, dat deed ik ook, maar hier is een grappig feit. Vele jaren geleden zijn er experimenten gedaan waarbij een stel mannen naar foto’s lieten kijken van wat leek op het borstdecolleté van een vrouw in een laag uitgesneden topje en ze testten de opwindingsstimulatie van de mannen en bij alle mannen waren ze duidelijk opgewonden. Vervolgens lieten ze de volledige foto zien en het was eigenlijk het decolleté van een vrouw, gewikkeld in wat leek op een laag uitgesneden topje.

Het experiment werd gedaan om te proberen het verband te beoordelen tussen de paringsrituelen van apen en mensen. Er wordt vaak waargenomen dat vrouwelijke apen hun billen aan de mannetjes laten zien om opwinding te creëren en seksuele aandacht te trekken. Dus de link werd gelegd, mannelijke apen en menselijke mannen worden van nature aangetrokken door decolleté en daarom zal een vrouw in een laag uitgesneden topje of met een beetje billenscheurtje dat zichtbaar is vanaf de bovenkant van haar bikini of broek de aandacht trekken van een voorbijganger man. Dit is waar het decolleté van de tenen om de hoek komt kijken. Veel vrouwen hebben dit nog nooit geweten, maar daar ga je, de volgende keer dat je een paar hakken aantrekt, verleng je niet alleen je benen en voeg je definitie toe aan je kuitspieren, maar flits je ook een beetje van decolleté.

Kijk hier eens naar, nadat ik op Google had gezocht naar “teen decolleté”, kwam ik een aantal sites tegen die eraan waren gewijd, hier is slechts een voorbeeld HIER. Ik weet wat je denkt dat mannen raar zijn, maar ze houden van teendecolleté ha ha

Dus waarom anders houden mannen en vrouwen van hoge hakken?

Welnu, wanneer een vrouw in een paar hakken glijdt, is ze meteen langer, haar houding is rechter en het heeft de neiging om de schouders van een vrouw naar achteren te houden in plaats van licht te zakken, wat op zijn beurt de borsten van een vrouw naar buiten duwt, waardoor een allround rondere en rechtere houding ontstaat. Hierdoor voelt een vrouw zich sexier en zelfverzekerder en dit straalt natuurlijk uit naar alle mannen om zich heen.

Mannen houden van een vrouw die er zelfverzekerd uitziet en zich zelfverzekerd voelt en zelfverzekerd is om te pronken met haar vrouwelijkheid. Het is tenslotte vrouwelijkheid die mannelijkheid aantrekt en een paar sneakers creëren niet hetzelfde gevoel van vrouwelijkheid.

Dan is er natuurlijk het schoenontwerp. Ook de slanke skinny hak, de slanke, vrouwelijke belijning van de schoen en de vaak ingewikkelde details die in een mooi paar High Heels passen, trekken de aandacht. Het is net als een auto voor een man. De magere, slanke en sexy lijnen van een Ferrari zullen de aandacht trekken in vergelijking met een doosachtige Lada. Een stevig paar hakken is als een Lada en een sexy paar Stiletto’s is als een Ferrari.